Optagelse

ASP i vand

” Ikke for alle og enhver.. … men du er kun begrænset af dine egne evner, ambitioner, fysik og vilje. ”

Hvis du søger ind i Sjætte, skal du som minimum have gennemført hjemmeværnets grunduddannelse eller have gjort tjeneste i forsvaret. Dette giver dig nogle basale færdigheder som danner et godt grundlag for den videre patruljeuddannelse.  Sjætte afholder løbende informationsaftener, hvor alle er velkommen til at komme og høre om kompagniet og de muligheder og krav der er i at være operativ soldat i en patrulje. 

Det vil være en fordel at træne orientering med kort, da dette erfaringsmæssigt er der de fleste falder fra under patruljeuddannelsen. Det at kunne finde vej ved hjælp af kort og kompas er stadig en af de mest vigtige egenskaber for en patruljesoldat i SJÆTTE.

Resten af din uddannelse bliver varetaget af SJÆTTE og kurser tilrettelagt efter funktion og behov.

Kom til info aften

Her præsenterer vi kompagniet og patruljetjenesten i Hjemmeværnet og svarer på spørgsmål. Såfremt det ønskes, vil der være mulighed for at skrive ansøgning om optagelse i hjemmeværnet eller ansøgning om overflytning til Sjætte ved informationsaften.

Vi opfordrer alle interesserede til at kontakte Sjætte så tidligt som muligt, for således at kunne deltage i Sjættes træningsforløb. Der er ingen grænse for hvor tidligt i forløbet du/I kan søge optagelse/overflytning.

Tilmelding

Skriv til hvksjt-info@hjv.dk og meld dig til en info aften.

Datoer for info aften 2024

  • Mandag d. 18/3 kl. 19.00
  • Mandag d. 15/4 kl. 19.00
  • Mandag d. 17/6 kl. 19.00
  • Mandag d. 19/8 kl. 19.00
  • Mandag d. 16/9 kl. 19.00
  • Mandag d. 21/10 kl. 19.00
  • Mandag d. 18/11 kl. 19.00

Ikke medlem af Hjemmeværnet?

Går du med tanker om at blive en del af Hjemmeværnet så læs mere her.